Vujuvastaava-, fuksivastaava- ja strategiavastaavahaku on auki!

TiTellä on nyt haku päällä moneen pestiin! Lisätietoa artikkelissa.header image
Päivitetty: 08.04.2024 15:20

Vuosijuhlavastaava

Sykkiikö sydän tapahtumien järjestämiselle? Haluatko tehdä jotain isoa ja hienoa? Hae TiTen 34-v vujuvastaavaksi! Vuosijuhlavastaavaana olet vastuussa killan vuosijuhlista ja toteutat ne yhdessä toimikunnan kanssa. Mikään veteraani ei tarvitse olla, mutta jonkinlainen kokemus vuosijuhlista ja tapahtumien järjestämisestä on eduksi. Hae yksin tai kaverin kanssa ja tule mukaan tekemään isosti!

Fuksivastaava

Ylitutor tarvitsee uutta fuksitiimiä ensi vuotta varten! Tule mukaan tekemään tuleville fukseille parasta fuksivuotta ikinä. Fuksivastaavan rooliin kuuluu ylitutorin kanssa tiiviissä yhteistyössä killan fuksitoiminnan organisointi, eli esimerkiksi tapahtumien suunnittelu, tiedottaminen ja fuksipassien leimaaminen!

Strategiavastaava

Strategiavastaava organisoi ja vetää strategiatoimikuntaa sekä toimii tietenkin myös yhteistyössä muun hallituksen kanssa. Strategiatoimihenkilön kausi kestää vuoden -25 loppuun asti. Tarkoituksena on lähteä muodostamaan jäsenistön näkemyksiä ja toiveita edustava strategiasuunnitelma vuosille 2026-2029.

Hakemukset tänne! Täytä hakemus viimeistään 2.5. klo 23.59 mennessä.