:~ Atostek

logo

Me etsimme merkittäviin ja maailmaa muokkaaviin projekteihin uraansa aloittelevia tietotekniikan opiskelijoita ja tulevia ammattilaisia. Meillä pääset kiinni teollisuuden tuotekehityksen, terveydenhuollon ja lääketieteen sekä julkisen sektorin innovatiivisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin, joissa voit hioa asiantuntijuuttasi tietojärjestelmäkehityksen ja ohjelmistosuunnittelun saralla.

Atostek tarjoaa työntekijöistä vakaan ja välittävän työyhteisön, jossa et koskaan jää yksin. Työt tehdään Atostekin omilta toimistoilta käsin. Meillä työskentelee lähes 100 ohjelmistoalan ammattilaista ja löydät meidät jo kahdesta toimipisteestä Tampereen Hervannasta tai Espoon Otaniemestä.

Me emme vaadi usean vuoden työkokemusta tai tiettyjen tekniikoiden tuntemusta, vaan meille tärkeintä on sinun halusi kehittyä ja oppia työn ohessa. Perehdyt ja kehityt alan asiantuntijaksi työkavereiden tukemana. Sujuva kulkeminen työn ja opintojen välillä onnistuu, koska toimipisteemme sijaitsevat Tampereella yliopiston Hervannan kampuksen ja Espoossa Aalto-yliopiston vieressä. Myös opinnäytetyön tekeminen on meillä mahdollista!

Hae meille töihin, niin kehität ja kehityt. Lue lisää työskentelystä Atostekilla: https://www.atostek.com/rekry/

Facebook
Twitter
LinkedIn