:~ Cinia

logo

Me Cinialla kehitämme kriittisiä, yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä ja palveluja, joiden parissa työn merkityksellisyys saa kokonaan uuden ulottuvuuden. Cinialainen ohjelmistokehittäjä voi omalla työllään varmistaa, että ambulanssi löytää perille onnettomuuspaikalle, tai että sydänoperaation suunnittelu sujuu ongelmitta. Meillä tarkoitusta ei tarvitse etsiä - se on jo käsissämme.

Työmme - kuten ammattitaitommekin - on vakavasti otettavaa, mutta osaamme myös pitää hauskaa. Pidämme huolta jaksamisestamme ja yhteisöllisyydestämme mm. kehittämällä tiimityömme tapoja, järjestelmäinfraamme ja työyhteisömme kulttuuria, sekä kerhotoiminnan, pientapahtumien ja säännöllisten aftereiden, tai muun yhteisen ajanvieton avulla.

Cinialla pääset yhteisöön, jossa kantavina teemoina ovat vastuullisuus ja merkityksellisyys. Tule kanssamme rakentamaan kestävää yhteiskuntaa.

Työmahdollisuudet teekkareille – Cinia Boost Academy

Cinia Boost Academy on Cinialle kesätöihin tulevien asiantuntijoiden valmennusjakso, jolla syvennytään työssä tärkeisiin teknologioihin, alan parhaimpiin käytäntöihin sekä asiakas- ja tiimityöhön. Tähän saakka kaikki CBA:laiset ovat työllistyneet Cinialle vakituiseen työsuhteeseen. Haku CBA:han starttaa loppuvuodesta, yleensä marras-joulukuu.

Lue lisää CBA:sta!

Linkit:

Linkedin

Instagram

Ura ohjelmistokehittäjille