:~ Gofore

logo

Gofore Oy on noin 200 henkilöä työllistävä sähköisten palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme aktiivinen vaikuttaja julkisella ja yksityisellä sektorilla. Meidän tekemisiin voit törmätä päivittäin. Yrityksemme on voimakkaassa kasvussa – tarvitsemme työpanostasi!

Tule kasvamaan ketterän kehittämisen ammattilaiseksi yhdessä huipputyyppiemme kanssa

Gofore on yksi palvelukeskeisen arkkitehtuurin (SOA) ja ketterien menetelmien pioneereja Suomessa. Yritys on perustamisvuodesta 2001 asti toteuttanut kaikki ohjelmistoprojektinsa ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Viime vuosina olemme käyttäneet Scrum-mallin ohella myös Kanban-prosessimallia palvelun elinkaaren ollessa kypsemmässä vaiheessa.

Meillä pääset tekemisiin seuraavien teknologioiden kanssa: Java/Java EE, Clojure, Scala, HTML5, AngularJS, Backbone.js, MongoDB, AmazonAWS, REST, Spring, Wicket, Guice, DevOps.

Etsimme uusia työkavereita Helsinkiin ja Tampereelle

Haluatko mukaan avoimeen työyhteisöön, jossa voit nauraa, näyttää taitosi, kehittää osaamistasi sekä tuntea arvostusta aikaansaannoksistasi. Teemme työtämme palveluasenteella sekä vahvalla osaamisen, avoimuuden ja yhteenkuuluvuuden tunteella. Panostamme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen – työviihtyvyys onkin meillä huippuluokkaa. Tutustu meihin ja tule onnistumaan kanssamme: www.gofore.com/liity-joukkoon! Hakemukset: rekrytointi@gofore.com