:~ Wapice

logo

Hyppää mukaan rakentamaan digitalisoituvan teollisuuden järjestelmiä!

Wapice on alansa johtava teollisuusohjelmistojen moniottelija. Kehitämme IoT-ratkaisuja, monipuolisesti teollisuuden webbi-, mobiili- ja desktop-sovelluksia sekä sulautettuja järjestelmiä. Teemme tänään digitalisaatioratkaisuja, joilla asiakkaamme menestyvät tulevaisuuden liiketoiminnassaan.

Meillä työskentelee 340 asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Olemme vuosittain palkanneet kymmeniä softaosaajia ja samalla kasvun polulla jatkamme.

Liiketoimintamme ytimen muodostavat asiakasräätälöidyt projektit, joiden lisäksi kehitämme pilvipalvelupohjaisia tuotteita: IoT-TICKET® , summium® ja ecoreaction® .

Meillä töitä tehdään ammattimaisesti ketteriä menetelmiä käyttäen, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Uskomme tekemällä oppimiseen, teemme koodikatselmointeja, mentoroimme ja annamme palautetta

Tarjoamme näköalapaikan digitalisoituvan teollisuuden järjestelmäkehitykseen yhdessä mukavien tiimikavereiden kanssa. Työsuhteemme ehdot ovat joustavat mahdollistaen myös opintojesi etenemisen. Ja koska töiden ulkopuolellakin on elämää, rentoudumme yhdessä erilaisissa, usein urheilupainotteisissa, harrastekerhoissa tai järjestämme hackatoneja, saunailtoja ja retkiä.

Odotamme sinulta ennen kaikkea intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä palavaa halua kehittää asiantuntijuuttasi. Osaat katsoa asioita asiakkaidemme näkökulmasta ja uskot, että vain paras on heille kyllin hyvää. Tekninen osaamisprofiilisi voi olla C++/Qt/QML, .NET, Java, IoT Cloud, webbiteknologiat, tietoturva, sulautetut järjestelmät, Linux, UI/UX suunnittelu, service design tai ohjelmistotestaus.

Rekrytoimme opiskelijoita ympäri vuoden! Lähetä CV:si ja opintorekisteriotteesi rekry@wapice.com. Lisätietoja www.wapice.com .