Logokilpailu!

TietoTeekkarikilta järjestää logokilpailun 8.3.-30.6!header image
Päivitetty: 08.03.2024 15:27

On aika antaa luovuuden virrata! Aikaisemman logokyselyn vastausten perusteella, suuri osa on sitä mieltä, että mikäli uutta logoa killalle harkittaisiin, tulisi logon suunnittelun olla killan yhteisponnistus. Siispä kilta järjestää logokilpailun 8.3.-30.6. Kilpailun tarkoituksena on osallistaa jäsenistö mahdollisen uuden logon suunnitteluun joka toimisi haastajana killan nykyiselle logolle. Kilpailu toimii seuraavasti:

Kilpailuun voi ilmoittaa palautusaikana itse toteutetun logon, tai antaa oman luonnoksensa / suullisen ehdotuksensa graafikon toteutettavaksi. Huomaa kuitenkin, että graafikolle jätettyjä luonnoksia / ehdotuksia otetaan vastaan vain 26.5. asti. Omia toteuksia voi palauttaa normaalisti 30.6. asti. Kilpailuun jätetyistä ehdokkaista äänestetään parasta syyslukukauden alussa, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Mikäli äänestyksessä yksikään ehdokkaista ei saa yli puolta äänistä, järjestetään toinen äänestys kahden eniten ääniä saaneen ehdokkaan kesken.

Äänestysvaiheessa on mahdollisuus äänestää myös killan nykyistä logoa tai jatkoaikaa logosuunnittelulle.

Logokilpailun voitto ei takaa logon vaihtamista, vaan asiasta päätetään killan yleiskokouksessa.

Väärinkäytön välttämiseksi, kilpailu ei ole anonyymi, mutta äänestysvaiheessa tekijän henkilöllisyys voidaan salata tämän niin halutessaan.

Ilmoita oma logosi mukaan kilpailuun tai jätä luonnoksesi / sanallinen ehdotuksesi graafikon työstettäväksi TÄSTÄ