TiTen hallitushaku, teekkarivaltuuston edustajien haku sekä TiTen taloustoimikunnan haku on auennut!

Haut ovat auenneet! Lue lisää täältä.header image
Päivitetty: 09.10.2024 16:00

Kiinnostaako TiTen toiminnan kehittäminen? Omaatko palavan halun päästä mukaan järjestötoimintaan? Vuosi alkaa olla lopuillaan ja onkin aika kääntää katseita ensi vuoteen! TiTen hallitushaku vuodelle 2025 käynnistyy tänään 9.10. ja kestää 23.10. asti! Tällä hakukierroksella haetaan puheenjohtajaa sekä varsinaisen hallituksen jäseniä!

Hallitukseen haetaan sähköisellä lomakkeella (linkki tämän viestin lopusta), jonka täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Hakuajan päätyttyä puheenjohtajaehdokkaat haastattelevat kaikki hallitushakijat yhdessä killan hallitushaun pelisääntöjen mukaisesti:

https://wiki.tite.fi/hallitushaun_pelisaeaennoet

TiTen hallitus koostuu killan sääntöjen mukaisesti puheenjohtajasta, 5–10 muusta hallituksen jäsenestä sekä toimihenkilöistä. Lisätietoja eri pesteistä voi lukea lisää TiTeWikistä:

https://wiki.tite.fi/hallituspestit
https://wiki.tite.fi/toimarit

(Tehtävät vaihtelevat mahdollisesti vuosittain hallituksen jakaessa vastuut keskuudessaan. Kuvaukset saattavat sisältää vanhentunutta tietoa.)

Jäsenistö valitsee lopulta uuden hallituksen TiTen vaalikokouksessa marraskuussa. Toimihenkilöhaku aukeaa vasta uusien hallitusvalintojen jälkeen, mutta jos haluat keskustella puheenjohtajaehdokkaiden kanssa toimihenkilöhausta etukäteen, voit täyttää lomakkeen jo nyt!

Epäilyttääkö hallitukseen hakeminen? Mitä näihin pesteihin tarkemmin kuuluu? Mitä muuta TiTellä voi tehdä? Vuoden 2024 hallitus järjestää 17.10. klo 15.00 järjestötoimintainfon Kampusareenan auditoriossa, jossa esitellään hallitustoiminnan ohella myös esimerkiksi toimikuntia! Lisäksi jos hallituksen perusarki kiinnostaa niin jäsenet ovat tervetulleita ensi viikolla hallituksen avoimeen kokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 16.10. klo 16.00 myös Kampusareenan auditoriossa! Näistä lisää tietoa myöhemmin.

Hallitushaun kanssa samanaikaisesti haetaan myös TiTen edustajia Teekkarivaltuustoon vuodelle 2025, jossa on TiTeltä kolme varsinaista ja kolme varaedustajaa. Teekkarivaltuuston edustajat vaikuttavat Tampereen Teekkarit ry:ssä, joka on Hervannan kampusten kiltojen muodostama, tamperelaista teekkarikulttuuria kehittävä yhdistys. Lisätietoa aiheesta voit lukea täältä:

https://www.tampereenteekkarit.fi/fi/yhdistys

Ja jotta haettavat pestit eivät vain loppuisi kesken, hallitushaun ohella etsitään myös taloustoimikunnan edustajia vuodelle 2025. 

Hakulomakkeet:

TiTen hallitushaku vuodelle 2025

TiTen edustajaksi teekkarivaltuustoon vuodelle 2025

TiTen taloustoimikunnan edustajat vuodelle 2025