TiTen uusi jäsenistön Telegram-kanava

TiTen uusi jäsenistölle tarkoitettu Telegram-kanava on otettu käyttöön.
Päivitetty: 06.10.2024 09:08

Telegram on aihe, joka on tänä vuonna pyörinyt sekä uutisissa että hallituksen työlistalla. Hallitus on saanut paljon palautetta, kehitysideoita ja rakentavia kommentteja jäsenistöltä TiTen Telegram-kanaviin liittyen. Kesällä TiTen yleisessä chatissa aiheesta käytiin myös laajempaa keskustelua, jossa nousi esiin monia näkökulmia. Hallitus on pureskellut aihetta ja olemme päätyneet nyt ratkaisuun, jota pidämme varteenotettavana ja jonka otamme kokeiluun tästä päivästä alkaen!

Ensin tärkeä huomio: kaikki nykyiset TiTen chatit pysyvät ennallaan. Jos siis ehdit säikähtää, ei huolta! TiTen yleinen chat säilyy jatkossakin keskitettynä paikkana, johon kaikki TiTeläiset sekä TiTe-henkiset ovat tervetulleita ja voivat osallistua keskusteluun kutkuttavista aiheista. Mainittakoot myös että kaikilla kanavilla saa edelleen keskustella myös englanniksi, mutta TiTe-English -kanava on erityisesti englanninkielisille keskusteluille suunnattu paikka.

Enough yapping, nyt itse ratkaisuun. On aika lanseerata uusi TiTe Opiskelijat -Telegram kanava. Ryhmä tulee olemaan suljettu sekä kohdennettu TiTen varsinaisille ja ulkojäsenille. Liittyminen ryhmään tapahtuu lähes vastaavalla tavalla kuin rakkaaseen alumniryhmäämme: ryhmään haetaan ja hallituslainen hyväksyy liittymisen, jos hakija löytyy jäsenlistalta. Lisäksi yksi ryhmän pääpiirteistä tulee olemaan vuosittainen purge. Lokakuun lopulla, jäsenkauden vaihtuessa, ryhmä tyhjennetään ja jäsenet voivat hakea liittymistä uudelleen maksettuaan uuden jäsenmaksun.

Linkki uuteen ryhmään: https://t.me/titeopiskelijat

No mutta mikäs hyöty tästä ryhmästä sitten on? TiTen yleisessä ryhmässä on pian jo 1000 jäsentä. Pienemmässä ryhmässä kynnys kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä on huomattavasti matalampi. Ryhmässä tulee olemaan monelle myös suhteellisesti enemmän tuttuja naamoja ja aktiivisia opiskelijoita. Tämä tekee ryhmästä erinomaisen paikan vertaistuen saamiseen meneillään oleviin kursseihin, ryhmätyöparien löytämiseen ja mielenkiintoisten keskustelujen käymiseen ilman, että tarvitsee tuntea esiintyvänsä ihan niin suurelle yleisölle.

Muistetaan pitää kaikki TiTen chatit – niin uudet kuin vanhat – turvallisina, yhdenvertaisina ja TiTen sääntöjen mukaisina!